Vad som än händer (säsong 1)

Vad som än händer säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 09 februari 2021 kl. 16:02 | Publicerad 06 februari 2021 kl. 13:02
ANNONS
ANNONS

Framtiden ser ljus ut för Netflix nya succé.

Dramakomedin "Vad som än händer" med den tidigare Scrubs-stjärnan Sarah Chalke och På smällen-skådisen Katherine Heigl finns nu att se på streamingtjänsten.

Serien där vi följer de två bästisarna Kate och Tully genom goda som svåra tider har nu landat på Netflix. Intresset är stort och många undrar redan ifall det kommer fler avsnitt framöver. Här är vad vi vet om Vad som än händer säsong 2.  

Kritikerkåren har inte slagit volter över Vad som än händer (på engelska: Firefly Lane), men tittarnas intresse har varit enormt. På den internationella statistiksajten Flix Patrol kan vi se att produktionen toppar Netflix lista över deras mest populära serier i massvis med länder runt om i världen.

Vid en fortsättning finns det också underlag för manusförfattarna att ta stöd på. Den första säsongen bygger nämligen på en bok av Kristin Hannah som även skrivit uppföljaren Fly Away som då Vad som än händer säsong 2 kan baseras på.

MER LÄSNING:

Vad gäller statusen för närvarande så har Netflix ännu inte gått ut med att vi får se en andra säsong. Men vi kan känna oss trygga i att så blir fallet. Utöver de goda förutsättningarna vet vi sedan tidigare är det siffrorna som avgör beslut gällande en series fortsatta vara eller icke vara. På den fronten ser det onekligen ljust ut här.

Streama gratis Filmtopp håller dig uppdaterad kring Vad som än händer säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL