Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trohet säsong 2 – detta vet vi

Trohet säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022

Kommer Netflix italienska drama tillbaka med en andra säsong?

"Trohet" är Netflix romantiska dramaserie från Italien som många har fått upp ögonen för – men än så länge finns det bara en säsong av serien. Kommer det att dyka upp även en uppföljande säsong 2?

"Trohet", som ursprungligen heter Fideltà på italienska och har fått den aningen klumpiga titeln Devotion, a Story of Love and Desire på engelska, har blivit lite av en guilty pleasure-favorit för många Netflix-användare.

Streamingtjänsten har de senaste åren blivit mästerlig på att producera erotiska draman som det inte alltid talas jättemycket om, men som ständigt lockar till sig nya tittare.

I Trohet får vi följa vad som till en början ser ut att vara ett lyckligt äktenskap, men snart ändras allt efter att mannens trohet ifrågasätt och båda parter börjar bli frestade av lockelser utanför deras äktenskap.

Den första säsongen av Trohet består av sex avsnitt på ca. 40 minuter vardera. Samtliga av dem finns att streama på Netflix.

När kommer Trohet säsong 2?

Så, hur blir det nu då? Kommer det en säsong 2 av Trohet/Devotion, A Story of Love and Desire. Än så länge har Netflix inte annonserat att det blir en andra säsong av serien, men det betyder inte nödvändigtvis att den är slut efter den första säsongen.

Ska vi tolka avslutningen på säsong 1 ser det definitivt ut att finnas utrymme för en fortsättning. Slutet var delvis öppet och helt perfekt ifall serien skulle avslutas där, men samtidigt glänta på dörren till en eventuell andra säsong.

Det som talar till fördel för en fortsättning är att Trohet har gått relativt bra på flera håll sedan sin premiär på alla hjärtans dag 2022. Serien tillhör som sagt en genre som tenderar att locka en gedigen skara tittare, men också hyllats för att skildra ett modernt förhållande i Italien på ett trovärdigt sätt.

Även om serien har fått blandade betyg av kritiker skulle de positiva reaktionerna kunna vara tillräckliga för att Netflix ska ge grönt ljus till en andra säsong.

Blir det en säsong 2 av Trohet kan vi antagligen räkna med att vi får vänta ungefär ett år på fortsättningen, men det är rena spekulationer. Omkring ett år brukar vara standarden mellan säsonger på Netflix.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL