Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Toy Boy säsong 3 – detta vet vi

Toy Boy säsong 3 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 februari 2022

Kommer den spanska kriminalthriller återvända med en tredje säsong?

Den andra säsongen av den spanska kriminalthrillern "Toy Boy" finns nu på Netflix – och tjänstens användare har kastat sig över den. I den här artikeln undersöker vi om även en tredje säsong av "Toy Boy" kan väntas i framtiden.

"Toy Boy" är den erotiska spanska kriminalthrillern som blivit ett riktigt guilty pleasure för många Netflix-användare. Serien är en härlig kombination av spänning, drama och en hel del hud – en given tittarfavorit med andra ord.

Handlingen kretsar kring en manlig strippa som kommer ut ur fängelse efter sju år bakom lås och bom. Hans mål ute i det fria är glasklart – att bevisa att han blev ditsatt av sin älskarinna efter att hennes make mördades.

Den första säsongen av Toy Boy bestod av hela 13 avsnitt, vilket följdes upp av ytterligare 8 avsnitt i den andra säsongen. Avsnitten i den nya säsongen är kortare än i den första, men ligger ändå på mellan 45–51 minuter.

Skaparna av Toy Boy är César Benítez, Juan Carlos Cueto och Rocío Martínez Llano.

När kommer Toy Boy säsong 3?

Den andra säsongen av Toy Boy kom till Netflix den 11 februari och än så länge har det inte kommit några nyheter om seriens vara eller icke vara i framtiden. Huruvida vi kan vänta oss en Toy Boy säsong 3 är alltså fortfarande osäkert.

Med det sagt kan vi ana ett par aspekter som talar för att det blir även en tredje säsong av serien. För det första har Toy Boy blivit en av Netflix mest omtyckte icke-engelskspråkiga serier den senaste tiden. Med tanke på streamingtjänstens utökade satsning på just den typen av serier de senaste åren, anar vi att de inte vill släppa taget om Toy Boy riktigt än.

För det andra kan du som har sett klart den andra säsongen antagligen ana att det finns planer på en fortsättning. Säsongen slutar med en hel del saker som är obesvarade och det läggs även upp för en fortsättning.

Med utrymme att expandera handlingen, i kombination med seriens ökade popularitet på Netflix, finns det alltså goda chanser till en säsong 3.

Vi vet inte när en tredje säsong skulle kunna komma till Netflix, men vi får nog räkna med ett år. Någon gång under det första halvåret 2023 borde vara en rimlig gissning.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL