Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Cuphead Show! säsong 2 – detta vet vi

The Cuphead Show! säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 februari 2022

Kan vi vänta oss Cuphead i en säsong 2?

Festliga "The Cuphead Show!" har tagit Netflix med storm och i Sverige har den animerade serien till och med nästlat sig in på topp 10-listan över de populäraste titlarna på tjänsten. Det leder givetvis till frågan om vi kan förvänta oss en uppföljande säsong av den omtyckte serien?

För några år sedan kom spelet Cuphead och det har nu följts upp av Netflix-serien The Cuphead Show! Den animerade serien handlar om äventyren som impulsive Cuphead och hans bror Mugman – som trots sin tveksamhet hakar på sin brors upptåg – tar sig an.

De korta avsnitten på ca. 15 minuter verkar ha resonerat med många Netflix-användare och en hel del av dem har redan hunnit med att se samtliga 12 avsnitt från den första säsongen.

Förhoppningsvis leder seriens popularitet till fler säsonger, men det är inte alltid en garanti. Låt oss titta närmare på hur det ligger till med seriens framtid.

När kommer The Cuphead Show! säsong 2?

Har du sett cliffhanger-slutet på den första säsongen av The Cuphead Show! hoppas du säkerligen på en fortsättning av serien – i så fall har vi beskedet du hoppats på. Allt tyder på att The Cuphead Show! kommer att återvända med en säsong 2.

Även om Netflix inte har gått ut och officiellt annonserat att det blir en andra säsong, så pekar tidigare avslöjande på att det inte bara kommer en, utan minst två ytterligare säsonger av serien. Till Animation Magazine har seriens exekutiva producent David Wasson nämligen avslöjat att Netflix beställde hela 36 avsnitt av serien.

I nuläget vet vi inte hur långt arbetet med de kvarstående 24 avsnitten är kommet, så det är svårt att sia om när en ny säsong kan tänkas dyka upp. Skulle hela den kommande säsongen släppas samtidigt som med säsong 1, kan vi nog räkna med en vänta på ungefär ett år. Delas däremot de kvarvarande avsnitten upp på mindre säsonger, eller uppdelade säsonger, skulle vi mycket väl kunna få nya avsnitt tidigare än så.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL