Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se klipp ur kommande storfilmen Ur spår

Svenska dramakomedin Ur spår finns nu på Netflix

  • Netflix
Jonathan Smeds | Nyhet
28 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
28 februari 2022

Kommer knappt en månad efter biopremiären

Den svenska filmen "Ur spår", med Katia Winter och Fredrik Hallgren i huvudrollerna, finns nu att streama på Netflix.

Ur spår hade biopremiär i slutet av januari, och fick då goda recensioner av kritiker. Filmtopp skrev bland annat att i "det stora hela är Ur spår en trivsam rulle som får till en och annan fullträff." 

Nu går den alltså att se på Netflix, endast en månad efter att filmen gick upp på biograferna. Det hela beror på ett samarbete mellan SF Studios och Netflix, som innebär att filmer från studion ses först på Netflix här i Norden efter de visats på bio. Att det går såhär fort från biografen till streamingtjänsten är dock ovanligt.

I Ur spår får vi följa syskonparet Daniel och Lisa. Han är VD och vältränad elitidrottsman, hon är arbetslös och frånskild med en dotter som föredrar att bo med pappa. För att försöka imponera på sin dotter säger Lisa att hon ska åka Vasaloppet, och tillsammans med sin bror måste de nu tillsammans försöka ta sig an det klassiska skidloppet.

Det är inte känt om andra filmer av SF som släppts i vinter snart finns på Netflix. Bland annat hade SF Studios produktionen Utvandrarna biopremiär en månad innan Ur spår.

Ur spår finns nu att streama på Netflix.

Se ett klipp från Ur spår här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL