Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se klipp ur kommande storfilmen Ur spår

Se klipp ur kommande storfilmen Ur spår

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 januari 2022

Vad tror du om en av vårens stora svenska filmer?

Den 28:e januari släpper SF Studios deras nya storfilm "Ur spår" som är en romantisk komedi med Fredrik Hallgren och Hollywoodsvenska stjärnskottet Katia Winter. Se klipp ur filmen här!

Ur spår beskrivs som en varm komedi om ett syskonpar som har helt olika utmaningar i livet, men som har en sak gemensamt, de ska ta sig an Vasaloppet. Brorsan Daniel är VD och tränar som en elitidrottsman medan systern Lisa är på botten. Arbetslös och frånskild med en dotter som hellre vill bo hos sin pappa. Lisa råkar en dag påstå för sin dotter att hon ska åka Vasaloppet och tillsammans måste det omaka syskonparet införliva löftet.

Filmtopp kan dela med oss av två klipp från Ur spår där vi får lära känna syskonparet bättre. I det första klippet sliter en slutkörd Lisa på skidspåret och gör det man absolut inte får göra – krocka in i ett litet barn. Att klara av Vasaloppet ser ut att vara en lång bit ifrån:

I det andra klippet har Lisa lyckats slarva bort bilnyckeln på macken och troligtvis är de bland soporna som hon just slängt. Därav den den förnedrande äran att gräva i kontainern: 

Mårten Klingberg står för regin och filmen bygger på ett originalmanus av Maria Karlsson. Huvudrollerna spelas av familjekära stjärnan Fredrik Hallgren känd från bland annat Sune-filmerna och Leif & Billy och Hollywoodsvenska Katia Winter. I övriga roller ser vi bland andra Rakel Wärmländer, Torkel Pettersson och dalaprofilen Kalle Moreaus.

Boka dina biobiljetter till "Ur spår" här

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL