KLART: då har Netflix svenska kriminaldrama ”En helt vanlig familj” premiär

Succé för En helt vanlig familj på Netflix – toppar tittarlistan

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
29 november 2023 kl. 13:11

Så många såg Netflix nya svenska satsning

Det blev en framgångsrika debutvecka för Netflix "En helt vanlig familj". Den nya svenska satsningen var den mest sedda icke-engelskspråkiga serien förra veckan.

Den svenska miniserien En helt vanlig familj hade premiär på Netflix fredagen den 24 november – och det blev en minst sagt framgångsrik premiärhelg för kriminaldramat. De blott tre dagarna på streamingtjänsten förra veckan var tillräckligt många för att göra En helt vanlig familj till den mest sedda icke-engelskspråkiga serien förra veckan.

Succé för En helt vanlig familj på Netflix – toppar tittarlistan
Foto: Netflix.

Så många såg En helt vanlig familj första veckan på Netflix

Under sin debutvecka på Netflix sågs En helt vanlig familj av imponerande 6,4 miljoner tittare, vilket alltså gör den till förra veckans mest sedda serie bland de icke-engelskspråkiga produktionerna. Totalt streamades miniserien i 29 miljoner timmar förra veckan.

I en intervju med Filmtopp sa seriens huvudrollsinnehavare Alex Karlsson Tyrefors att serien "förtjänar en stor publik", så nu kan vi med andra ord slå fast att den förhoppningen har blivit verklighet.

Succé även för Adam Sandlers nya familjefilm och Squid Game: The Challenge

På Netflix övriga topplistor var det den animerade familjefilmen Leo, med bland andra Adam Sandler, realityserien Squid Game: The Challenge och turkiska Last Call for Istanbul som blev listettor.

  • Leo streamades 34,6 miljoner gånger och blev den mest sedda engelskspråkiga filmen.
  • Squid Game: The Challenge streamades 20,1 miljoner gånger och blev den mest sedda engelskspråkiga serien.
  • Last Call for Istanbul streamades 10,7 miljoner gånger och blev den mest sedda icke-engelskspråkiga filmen.

Det återstår att se om den första framgångsrika helgen för "En helt vanlig familj" kan fortsätta in i den pågående veckan.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL