Stranger Things-stjärnan med uppdatering om säsong 5: ”Helt galen”

Stranger Things-stjärnan med uppdatering om säsong 5: ”Helt galen”

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
23 juni 2024 kl. 10:10

”Den här säsongen är bortom kontroll”

Jamie Campbell Bower, skådespelaren som axlar rollen som skurken Vecna i Netflix älskade serie "Stranger Things" skruvar upp förväntningarna inför den femte och sista säsongen.

Kommer ni ihåg "Stranger Things"? Ni vet den där serien som hela världen följde och pratade om, men som tappar allt momentum genom ta fleråriga uppehåll? Nu börjar det bli dags att bygga upp det där momentumet igen inför den femte och sista säsongen.

Ett exakt premiärdatum är ännu inte annonserat av Netflix, men inspelningen av den nya säsongen inleddes i början av 2024 och streamingjätten har sedan en tid tillbaka påmint oss allt oftare om seriens existens. Och nu ser Stranger Things-skådespelarna ut att göra detsamma. 

I veckan pratade Jamie Campbell Bower, namnet bakom karaktären Vecna/One, som är seriens stora skurk, om vad vi har att vänta oss i den avslutande säsongen. Enligt skådespelaren bör vi vara beredda på något alldeles extra. 

Jamie Campbell Bower som "One" i Stranger Things.
Jamie Campbell Bower som "One" i Stranger Things. Foto: Netflix.

Jamie Campbell Bower om den sista Stranger Things-säsongen: ”Helt galen”

Det var i podcasten I've Never Said This Before with Tommy DiDario, av iHeart, som Campbell Bower skruvade upp förväntningarna rejält inför den stora finalen av vad som är en av det senaste årtiondets mest omtalade serier.

– Om du tyckte att förra säsongen var knäpp är den här säsongen bortom kontroll, vild, liksom urspårad. Det är den verkligen. Den är större. Den är bara helt galen. Den är helt galen, säger Jamie Campbell Bower.

Vecna-skådespelaren håller med andra ord inte igen när han pratar om Stranger Things säsong 5. Om den efterlängtade serieavslutningen lever upp till förväntningarna han sätter återstår att se.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Stranger Things" säsong 5.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL