David Harbour om Stranger Things: "Dags att serien tar slut"

David Harbour om Stranger Things: "Dags att serien tar slut"

  • Netflix
Filmtopp
22 februari 2023 kl. 14:02
ANNONS
ANNONS

Ville aldrig att serien skulle avslutas – känner att det är dags att ta farväl

Stranger Things femte säsong kommer att bli Netflix-seriens sista. David Harbour hade blandade känslor, men han tycker det är dags att avsluta.

David Harbour om Netflix: "Dags att serien tar slut"
Foto: Netflix

David Harbour spelar Jim Hopper i Netflix-serien Stranger Things, som hade premiär i juli 2016. Han säger att han älskar Stranger Things och att han tidigare önskat att den aldrig skulle avslutas. Han har sedan dess kommit till ro med att skaparna, bröderna Duffer, beslutat att den femte säsongen kommer vara seriens sista.

– Något som är roligt är att när jag började med serien ville jag aldrig någonsin att den skulle ta slut. Det är därför jag älskar serien. Jag tycker att det är en fantastisk serie, även om jag inte hade varit med i den. Nu har det nästan passerat nio år sedan inspelningen av första säsongen och jag tror att det är dags för serien att ta slut, säger David Harbour till Discussing Film i en intervju.

Under en paneldiskussion i november sa Matt Duffer att väldigt få av skådespelarna och filmteamet hade informerats om hur Stranger Things kommer att sluta. Han nämnde också att Netflix-teamet blev känslosamma när de hörde pitchen för den femte säsongen.

– Vi fick våra producenter att gråta, vilket jag kände var ett gott tecken, säger Matt Duffer.

Det finns i dagsläget över en miljon betygsättningar av serien på IMDb, med ett snittbetyg på 8,7 av 10. "Stranger Things" finns att streama på Netflix. Den sista säsongen förväntas ha premiär på streamingtjänsten 2024.

Lucas Wu

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL