Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Star Trek: Discovery säsong 4 – Detta vet vi

Star Trek: Discovery säsong 4 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 november 2020

Den sprakande fantasyserien kommer tillbaka.

I tider där mycket är ovisst står saken klar att "Star Trek: Discovery" kommer tillbaka med en fjärde säsong. Detta meddelar seriens stjärnor och showrunners.

Just nu släpps nya avsnitt varje vecka till den tredje säsongen av populära Star Trek-serien Discovery Netflix. Michelle Burnhams riskfyllda äventyr fortsätter där stjärnflottan och besättningen hamnar under ny attack. 

Är du i dessa tider orolig att streamingtjänsten ska avbryta serien? Var inte det. Digital Spy kunde redan i oktober bekräfta att Star Trek: Discovery säsong 4 är på väg. Den förväntas kliva in i produktion igen den 20:e november. 

– Jag är så exalterad över att få komma tillbaka till inspelningsplatsen, sade huvudrollsinnehavaren Sonequa Martin-Green i ett videomöte, som finns att se på Digital Spy.

Ja, vi vet att en fjärde säsong av Star Trek: Discovery är på väg, men vad gäller dess handling håller skaparna locket på. Sett till att produktionen ännu inte dragit igång har vi heller inte fått ta del av en förhandsvisning och en sådan kan vi inte förvänta oss särskilt snart.

MER LÄSNING:

Nästa Star Trek-film lagd på is

Nya bra serier på Netflix

När kan vi förvänta oss att se Star Trek: Discovery säsong 4?

Något premiärdatum för nästa säsong är ännu inte satt. Den tredje säsongen hade premiär i mitten på oktober och med tanke på att inspelningen av säsong 4 lär pågå en bit in på våren 2021, så är känslan att en höstpremiär gäller även den här gången. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort någonting spännande nytt dyker upp om produktionen.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL