Nästa Star Trek-film lagd på is

Nästa Star Trek-film lagd på is

12 augusti 2020 kl. 10:08

Paramount stoppar arbetet tills vidare.

Fargo-seriens skapare Noah Hawley är anlitad till att skriva skriva och regissera den nya Star Trek-filmen. Nu väljer Paramount Pictures att lägga projektet på is.

Star Trek
Foto: Paramount Pictures.

I november månad fick den högt ansedda filmskaparen Noah Hawley gedigna uppgiften att göra nästa "Star Trek". Nu rapporterar Variety att Paramount Pictures stoppar filmen – tills de klurat ut i vilken riktning de ska ta den.

Noah Hawley som skrivit, regisserat och skapa den tokhyllade serien Fargo är personen som ska leverera oss nästa Star Trek-film med bland annat Chris Pine, Zoe Saldana och Zachary Quinto tillbaka i deras roller.

När den amerikanska tidningen Variety ger oss nyheten att Paramount Pictures dragit i handbromsen på nya Star Trek, understryker de att projektet inte läggs ned. Anledningen att man pausar arbetet på filmen sägs vara att produktionsbolagets VD Emma Watts vill klura ut hur de ska gå vidare med den. Men sett till hur de hanterat med Star Trek de senaste åren kan det vara ännu större än så – kanske vill de se över hela franchisens riktning. 

Det här är nämligen inte första gången Paramount velar kring deras Star Trek-filmer. 2018 hade de ambitionen att göra en ny film med Chris Hemsworth ombord, och de har även utvecklat en film tillsammans med Quentin Tarantino och Mark L. Smith, som även den verkar vara lag på is.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL