Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Squid Game säsong 2 – Detta vet vi

Squid Game säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 september 2021

Får vi se mer av Squid Game?

Den sydkoreanska Battle Royale-serien är en av de absolut hetaste på Netflix just nu. Många undrar därför om vi kommer att få se mer av den framöver. Detta vet vi!

MER LÄSNING:

Squid Game följer vi en grupp människor som går med i ett mystiskt överlevnadsspel med enorma pengar i prispotten. Den första säsongen finns nu att se i sin helhet på Netflix och hajpen är total. Enligt statistiksajten Flixpatrol toppar serien just nu Netflix internationella listor. Kommer vi att få se Squid Game säsong 2?

Netflix har ännu inte gått ut med besked kring en andra säsong av Squid Game men det borde inte dröja allt för länge innan vi får en fortsättning bekräftad. De nio avsnitt som den första säsongen består av går snabbt att bingea och har lämnat fansen med en stor hunger efter mer. Och berättarmässigt råder det inga tvivel om att det finns mer att gräva fram.

Streamingtjänsten kan även ha hintat om en fortsättning när de annonserade att Maid ser ut att bli deras mest sedda miniserie någonsin. Eftersom Maids siffror är betydligt sämre än Squid Games kan det antyda att det finns planer på fler säsonger av Squid Game.

LÄS MER: Säsong 2 av Squid Game bekräftad?

När kan vi förvänta oss att se Squid Game säsong 2?

Den första säsongen tog drygt två år att färdigställa, vilket innebär att den uppföljande säsongen borde dyka upp först i slutet på 2022 eller under starten på 2023. Det känns däremot mer sannolikt att Netflix skyndar på produktionen sett till succén den gör. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.