Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sex Education säsong 4 – tittarfavoriten återvänder inte

Sex Education säsong 4 – tittarfavoriten återvänder inte

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
14 juli 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
14 juli 2022

Flera nyckelkaraktärer försvinner från serien.

Tanya Reynolds, som spelat den populära karaktären Lily i Netflix succéserie "Sex Education", återvänder inte i den fjärde säsongen. Reynolds är en i raden av skådespelare som meddelat att de inte kommer att återvända till serien.

Tanya Reynolds, skådespelaren som spelat den populära karaktären Lily Iglehart i Netflix Sex Education har berättat för Radio Times att hon inte kommer att återvända i nästa säsong av serien. Reynolds är en av flera skådespelare som på kort tid meddelat att de inte kommer att reprisera sina roller i den fjärde säsongen.

– Jag kommer faktiskt inte att återvända, vilket är sorgligt, väldigt sorgligt, säger Reynolds till Radio Times.

Det låter inte på Reynolds som om beslutet var hennes eget, men hon visar förståelse för det och hävdar att det är rätt beslut för att kunna ge utrymme åt nya karaktärer.

– Jag älskade varje minut av [att vara med i serien] och älskade Lily med hela mitt hjärta, säger Reynolds om sin medverkan i serien.

Reynolds är inte ensam om att lämna serien inför den kommande säsongen. För bara några dagar sedan bekräftade Patricia Allison, som spelade rollen som Ola Nyman i serien, att hon inte kommer att återvända. Sedan tidigare står det också klart att Simone Ashley, som spelade en av de bärande rollerna i den senaste säsongen av Familjen Bridgerton, inte heller kommer att vara med i säsong 4 av Sex Education.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL