Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sex Education säsong 4 – detta vet vi

Sex Education säsong 4 bekräftad

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 september 2021

Det kommer fler avsnitt av älskade Sex Education.

"Sex Education" är en serie som varit ett av Netflix stora flaggskepp de senaste åren. Den är omåttligt populär och fansen tenderar att sluka avsnitten så fort det kommer en ny säsong – vilket också har varit fallet med den tredje säsongen. På frågan om kommer att få se en säsong 4 av serien, så är svaret ett rungande ja!

Serien om ungdomarna på Moordale-skolan som försöker hantera sina sexuella uppvaknanden är en av streamingtjänstens stora dragplåster och nu är många nyfikna på vad som händer med serien framöver. Vi på Filmtopp delar med oss av vad vi vet.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Netflix

Det blir en Sex Education säsong 4

Det som talade emot att Sex Education skulle få en fortsättning var att produktionen av serien dragit ut väldigt mycket på tiden. Mellan premiären av säsong 2 och säsong 3 dröjde det exempelvis över 1,5 år. Men sent igår bekräftade Netflix att det kommer en fjärde säsong av Sex Education. Det var under ett globalt fan-evenemang som streamingtjänsten avslöjade att man bygger vidare på produktionen.

Det ligger både i intresset för Netflix och de medverkande i serien att göra ytterligare minst en säsong. Serien är en framgångssaga med sin gedigna följarskara och vi tvivlar på att någon involverad vill lämna den bakom sig i första taget. 

När kommer Sex Education säsong 4?

Det är ännu inte känt vilket datum den nya säsongen kommer att släppas. Men det är inte orimligt att den skulle kunna ha premiär någon gång i slutet av 2022. Det brukar gå ungefär ett år mellan säsongerna på många av Netflix produktioner. Dock är Sex Education som sagt ett undantag för detta eftersom det tog betydligt längre tid mellan seriens andra och tredje säsong.

Filmtopp uppdaterar dig mer ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ: 5 serier för dig som gillar Sex Education

NÄSTA ARTIKEL