Premiär för Young Royals säsong 2 med Edvin Ryding och Omar Rudberg

Premiär för Young Royals säsong 2 med Edvin Ryding och Omar Rudberg

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 02 november 2022 kl. 08:11 | Publicerad 30 oktober 2022 kl. 16:10

Nya intriger väntar på Hillerska

Det är nu dags för tittarna att ta sig an efterlängtade "Young Royals" säsong 2. När vi återvänder till Hillerska gör vi det med Edvin Ryding och Omar Rudberg

Den första säsongen blev en braksuccé i Sverige såväl som utomlands. När vi nu får ta oss an Netflix Young Royals säsong 2 är förväntningarna höga på serien. Kommer den att kunna leva upp till dem? Det får publiken snart avgöra. 

Premiär för Young Royals säsong 2 med Edvin Ryding och Omar Rudberg
Edvin Ryding och Omar Rudberg. Foto: Netflix.

Stor dramatik väntar i Young Royals säsong 2

När vi återser Edvin Ryding och Omar Rudberg som prins Wilhelm och Simon har ett jullov passerat och de är nu tillbaka på Hillerska. Medan Simon försöker gå vidare och hitta en ny riktning för sig själv, vill Wilhelm hämnas på August för att återfå Simons lojalitet. Men det får motsatt effekt när hans strävan efter att återupprätta balans leder till stora problem för kungahuset. Vidare brottas August med dåligt samvete och önskar nu att bli förlåten. Samtidigt står Felice nu äntligen upp för sig själv, och för Saras del så slits hon mellan gamla lojaliteter och nya vänner. 

Så tycker kritikerna om den nya säsongen

Inför premiären har kritikerna sett de nya avsnitten. Mottagandet är om än inte lika starkt som den första säsongens fortfarande positivt överlag. 

Filmtopp är än så länge hårdast som ger den andra säsongen av Young Royals säsong 2 betyget 2 av 5 med motiveringen att dess konstlade intriger avlöser varandra på löpande band och tar bort magin som gjorde första säsongen speciell.

Aftonbladet ger den nya säsongen betyget 3 av 5 och menar att serien rör sig tryggt framåt i det universum som den byggt upp.

Dagens Nyheter delar ut betyget 3 av 5 och hyllar serien för att vara tillbaka med "vinnande sexscener".

Kulturbloggen är mest generösa och ger nya säsongen betyget 4 av 5 och understryker att den är minst lika bra som första.

Vad tittarna kommer att tycka om fortsättningen får vi snart veta. Den andra säsongen av "Young Royals" har premiär på Netflix den 2 november. Återigen får vi ta del av sex avsnitt på drygt fyrtiofem minuter, som alla släpps samtidigt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL