Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Yaksha: Ruthless Operations. Foto: Netflix

Premiär för Yaksha: Ruthless Operations

  • Netflix
Oscar Pettersson | Nyhet
06 april 2022
Oscar Pettersson | Nyhet
06 april 2022

8 april släpps Yaksha: Ruthless Operations på Netflix

Regissören Hyeon Na kommer med sin nästa film "Yaksha: Ruthless Operations" på fredag 8 april direkt på Netflix med bland andra Sul Kyung-gu i rollistan.

Med smeknamn efter en människoförtärande ande tar den hänsynslösa ledaren för ett utländskt black ops-team ett farligt uppdrag i en stad full av spioner. När han faller i fällor och svek tar han motvilligt parti för den moraliska specialinspektören som skickas från Seoul.

Med den högsta spiontätheten i världen är Shenyang den geopolitiska nyckelpunkten i nordöstra Asien. Kang In (Sul Kyung-gu), ledare för "Black Team" som är dedikerade till utomeuropeiska hemliga operationer i Sydkorea, är aktiv i Shenyang.

Yaksha: Ruthless Operations på Netflix
Yaksha: Ruthless Operations. Foto: Netflix

Kang In är en veteran som kommer att göra allt han kan för att utföra sitt uppdrag och han brukar även kallas "Yaksha". En dag får National Intelligence Service (NIS) reda på att all rapportresultat om lokala trender i Shenyang som skickats ut av Black Team faktiskt är falska.

Allvarligt bekymrad över detta sänder en av direktörerna för NIS ut en specialinspektör som ska undersöka saken. Yaksha och hans Black Team försöker att skaka av sig den ihärdiga inspektören, men det verkar vara svårare än vad de trott.

Premiär på Netflix 8 april.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL