Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för komedin The Bubble

Premiär för komedin The Bubble

  • Netflix
David Forssell | Nyhet
01 april 2022
David Forssell | Nyhet
01 april 2022

Flygande dinosaurier, skrik, skratt – och bergsklättring

Nu är fredagen här och det är dags att lägga plugg och arbete på hyllan. Och vad passar väl bättre som start på helgen än en komedi blandat med, inte så riktiga, dinosaurier? Spana in Netflix "The Bubble"!

Första april är här och skämten går lösa på skolgårdar och arbetsplatser. För att spetsa till dagen en gnutta extra har Netflix beslutat sig för att släppa lös ännu en komedi, denna gång The Bubble

Flygande dinosaurier

The Bubble handlar om ett gäng skådespelare som åker till England för att försöka färdigställa uppföljaren till en actionfilm. Filmen handlar om något så ovanligt som flygande dinosaurier. Plötsligt går dock pandemin lös (låter det bekant?) och sällskapet kan inte längre lämna hotellet där de spelar in filmen på. Fast i en bubbla får vi tittare ta del av roliga och absurda händelser i denna till synes skojfriska och lite annorlunda Netflixfilm. 

Spana in trailern här!

I den stora skådespelarensemblen ser vi bland annat Karen Gillan, Benedict Cumberbatch, Pedro Pascal och Leslie Mann.

2022 ser ut att bli ett år som kan bjuda på många roliga och komiska filmupplevelser. Det blir spännande att se vad som kommer härnäst! Så ta och korka upp läsken, fyll på chipsskålen och gör dig redo ytterligare ett intensivt filmår!

"The Bubble" har premiär i dag, den 1 april, och går att se på Netflix.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL