Alla tävlande i Melodifestivalen 2022

Omar Rudberg meddelar: Har blivit inbjuden till Oscarsgalan

  • Netflix
08 mars 2024 kl. 16:03

Har slagit igenom som både skådespelare och musikartist

"Young Royals"-stjärnan går ut på Instagram och berättar att han fått en officiell inbjudan till filmindustrins största fest – Oscarsgalan.

Omar Rudberg är just nu aktuell i senaste säsongen av Så mycket bättre och den omtyckta dramaserien Young Royals. Tidigare i veckan publicerade han ett inlägg på sin Instagram där han meddelar att han har blivit inbjuden till Oscarsgalan, samtidigt som han frågar sina fans vilken kändis han "borde ta en selfie med" när han åker till Hollywood.

Genom sin skådespelarkarriär har Omar Rudberg gjort succé världen över genom sin roll i Young Royals. Men han har också gjort en imponerande resa inom musikvärlden, där han fick sin start i pojkbandet FO&O(tidigare The Fooo) innan han gjorde karriär som soloartist. I skrivande stund har han nära 450 000 lyssnare i månaden på Spotify.

Recension: Young Royals (säsong 2)
Omar Rudberg i "Young Royals". Foto: Netflix

Inbjuden på grund av sin internationella framgång

Nästa vecka släpps den efterlängtade tredje och sista säsongen av Young Royals där Rudberg spelar en av huvudkaraktärerna, Simon. För fans som inte kan få nog av Simon och hans relation med Wille kommer en dokumentär om serien vid namn Young Royals Forever släppas på Netflix den 18 mars.

Enligt Jonathan Nordin som är producent för Oscarsgalan i TV4 har Omar Rudberg blivit "inbjuden som gäst av akademin på grund av sin internationella framgång som artist och skådespelare". 

Oscarsgalan äger rum under natten till måndagen den 11 mars och kommer att direktsändas av TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL