Kolla in de första bilderna från Young Royals säsong 3 – sista säsongen

Laddad trailer till Young Royals säsong 3 – se den nu!

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
07 februari 2024 kl. 15:02
ANNONS
ANNONS

Trailern för sista säsongen av Netflixsuccén är här

Den stora finalen av Netflix svenska fenomen "Young Royals" kommer allt närmare. Nu kan du se trailern för den tredje och sista säsongen.

I mars är det till sist dags. Då kommer den tredje och sista säsongen av Netflix svenska succéserie Young Royals. Den senaste tiden har streamingtjänsten släppt korta glimtar och bilder från finalsäsongen, men i dag har de även släppt en efterlängtad trailer.

Se trailern för Young Royals säsong 3 här:

Baserat på det vi får se i trailern väntar en intensiv och på alla plan laddad sista säsong av Young Royals. Intrigerna tätnar, Edvins öde som monark hänger i luften, Hillerska står inför sin största kris och relationerna mellan våra älskade karaktärer stöter på hinder.

Netflix beskriver handlingen i den sista säsongen som följande:

Wilhelms tal får konsekvenser inte bara för hovet, utan också för hela skolan, när Hillerska ställs inför den värsta krisen i skolans historia. Prinsen och Simon är fast beslutna att vara tillsammans, men vad är de villiga att uppoffra när de inser att deras frihet och kärlek kanske går emot de kungliga idealen, traditionerna och plikterna?

I säsong 3 av Young Royals får vi återse tittarfavoriterna Edvid Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Frida Argento och Nikita Uggla m.fl.

I en intervju med Filmtopp uttalade sig Malte Gårdinger om vad fans kan vänta sig av den avslutande säsongen:

– De kommer gråta, de kommer skratta, de kommer vara nöjda.

"Young Royals" säsong 3 har premiär på Netflix den 11 mars. Sista avsnittet släpps sedan den 18 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL