Kolla in de första bilderna från Young Royals säsong 3 – sista säsongen

Young Royals Forever – Netflix släpper dokumentär om svenska succéserien

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
19 februari 2024 kl. 16:02

Netflix bjuder på unik inblick i processen bakom Young Royals uppkomst

I dag avslöjar Netflix att de släpper dokumentären "Young Royals Forever" i samband med att seriefinalen har premiär i mars 2024.

I mars går en svensk framgångssaga i mål. Netflix-serien Young Royals intar då streamingtjänsten med sin avslutande tredje säsong. Efter sin premiär 2021 har Young Royals fått en gedigen skara fans inte bara i Sverige utan hela världen.

Nu kan Netflix glädja alla dessa fans med nyheten om en ny dokumentär, Young Royals Forever, som har premiär i samband med att det sista avsnittet av serien släpps.

Premiär i mars för Young Royals-dokumentären Young Royals Forever

I ett pressutskick avslöjar Netflix att dokumentären Young Royals Forever har premiär på streamingtjänsten den 18 mars kl. 18.00, vilket är i samband med att seriens allra sista avsnitt släpps (resterande avsnitt släpps en vecka tidigare, den 11 mars).

Den nya dokumentären kommer att följa flera av nyckelpersonerna bakom produktionen, med huvudrollsinnehavarna Edvin Ryding och Omar Rudberg i spetsen, samt huvudförfattaren och medskaparen Lisa Ambjörn. Trion kommer med andra av seriens skådespelare och skapare dela med sig av sitt unika perspektiv på skapandet av Wilhelms och Simons historia. Allt från skrivprocessen och casting till skapandet av seriens slutscen kommer att beröras i dokumentären.

För regin står Jens von Reis.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL