Never Have I Ever

Never Have I Ever får en fjärde och sista säsong

  • Netflix
09 mars 2022 kl. 12:00

Devis berättelse närmar sig ett slut

Netflix-serien "Never Have I Ever" har officiellt fått en fjärde säsong, detta redan innan den tredje ens hunnit släppas.

I Never Have I Ever följer man den tonåriga indisk-amerikanska tjejen Devi Vishwakumar. Hennes pappas död skapar ett psykologiskt trauma som gör att hon blir helt utstött under sitt första år på highschool. Nu vill hon försöka bli en av de populära i skolan, och samtidigt navigera genom kärleksintressen, familjens intressen och andra problem som tonåringar stöter på. Som berättarröst i serien hör vi den före detta tennisstjärnan John McEnroe.

Sedan den hade premiär 2020 har Never Have I Ever blivit en tittarfavorit hos Netflix, och på IMDB har serien fina 7.9 i betyg. Nu bekräftar seriens skapare Mindy Kaling, vars egen uppväxt är det som seriens story är baserad på, att det blir en fjärde säsong. Detta gör hon genom ett uttalande som publicerats på Twitter, där man det även bekräftas att den tredje säsongen släpps nu i sommar.

– Hey Crickets, vi har ett morgonmeddelande till er: Säsong 3 av "Never Have I Ever" kommer släppas denna sommar. Dessutom har vi precis blivit förnyade för en fjärde och sista säsong, vilket vi verkligen är spända över, står det bland annat i uttalandet som Kaling gjort tillsammans med sin medskapare Lang Fisher.

"Never Have I Ever". Foto: Netflix

Även Netflix har senare bekräftat nyheten.

– Vi är glada över att få två säsonger till av "Never Have I Ever". Den är allt som vi vill ha från en Netflix komediserie: autentisk, specifik, rolig och full av hjärta, säger Bela Bajaria, chef över den globala TV på Netflix.

Exakt premiärdatum för någon av de två kommande säsongerna finns ännu inte. De tidigare två säsongerna har tio avsnitt var, och enligt Netflix själva sågs den första säsongen av över 40 miljoner hushåll runt om i världen.

Säsong ett och två av Never Have I Ever finns att streama på Netflix.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL