Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Never Have I Ever säsong 3

Never Have I Ever säsong 3 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 juli 2021

Blir det mer av Netflix-serien?

Nyligen släpptes den andra säsongen av den populära ungdomsserien Never Have I Ever på Netflix. Även om de flesta inte har hunnit svepa alla avsnitt ännu, är det många som undrar om det kommer en fortsättning.

Never Have I Ever gjorde stor succé på Netflix den första säsongen hade premiär våren 2020. För några dagar sedan landade den efterlängtade andra säsongen på Netflix, som många givetvis redan har svept. Men även de som njuter av att se serien i en långsammare takt är givetvis nyfikna – kommer Never Have I Ever säsong 3 att bli verklighet?

I 20 avsnitt har vi nu fått följa den indisk-amerikanska tonåringen Devi som brottas med sin faders bortgång samtidigt som hon försöker få en ny och högre status på skolan där hon går. Som det så ofta är i komedier av det här slaget, bjuds det på en hel del pinsamheter och en hel del underbara karaktärer.

Att serien är så träffsäker är inte heller särskilt konstigt. Mindy Kaling, som har skapat serien tillsammans med Lang Fisher, baserar nämligen handlingen på sin egna uppväxt. Nu hoppas vi alla att hon har material för en till säsong.

Kommer Never Have I Ever säsong 3?

Netflix har ännu inte officiellt gått ut med att det kommer en ny säsong, vilket gör det omöjligt att svara på frågan med 100 procent säkerhet. Trots detta känner inte vi oss särskilt oroliga. Faktum är att det till och med skulle förvåna oss om en ny säsong inte blir beställd.

Vår gissning är att Netflix avslöjar att Never Have I Ever säsong 3 får grönt ljus om ett par månader. Det finns mycket mer att berätta, publiken älskar serien och den här typen av serien brukar inte heller vara särskilt dyra att producera.

Sitt still i båten. Medan vi väntar på Netflix bekräftelse kan du spana in vår lista med bra ungdomsserier!

NÄSTA ARTIKEL