Netflix nya funktion låter dig skippa sexscenerna – slipp pinsamheterna!

Netflix nya funktion censurerar sexscener – slipp pinsamheterna!

  • Netflix
Filmtopp
01 april 2023 kl. 12:04

Vad vi alla väntat på?

Dagen till ära släpper Netflix en ny funktion som gör det betydligt enklare att ta del av innehåll med resten av familjemedlemmarna.

Att det förekommer "heta" scener i Netflixproduktionerna är det nog ingen som har missat, men vad man tycker om det finns det en hel del blandade åsikter kring. Dagen till ära "lanserar" nu streamingjätten en funktion som ska hjälpa alla de som vill slippa att bli generade av lättklädda, flåsande skådisar.

"Hoppa över genant sexscen"-knappen är givetvis perfekt när man råkar sätta igång en film – som visar sig vara lite mer vågad än vad man kanske inte trodde – tillsammansmed sina yngre (eller äldre) familjemedlemmar.

Netflix nya funktion censurerar sexscenerna – slipp pinsamheterna!
Nu kan du kolla på Netflix i trygghet! Foto: Netflix (bilden är redigerad)

Kan se hela "365 dagar"-trilogin på 16 minuter

"Vi har hört era önskemål. Hoppa över genant sexscen-knappen" är äntligen här!" skriver Netflix på sin Facebooksida.

Enligt uppgifter kan man nu se streamingjättens notoriska "365 dagar"-trilogi på bara 16 minuter. Något som sparar en 321 minuter, alltså drygt 5,5 timmar.

Du slipper inte sexscenerna på Netflix riktigt än

I en kommentar, och för att verkligen förtydliga sanningshalten i inlägget, adderar de följande:

"April, april! Förhoppningsvis lyckades vi lura några av er, men tyvärr måste ni fortfarande gå och poppa popcorn eller kolla vad som finns i kylskåpet när det kommer en 🔥 scen. Glad första april!"

Folket älskar Netflix nya funktion

På Facebook har inlägget överösts med positiva kommentarer, dels från de som uppskattar skämtet men också de som faktiskt önskar att det fanns en viss sanning i "hoppa över genant sexscen"-knappens existens.

"Tittade på Jalla, jalla ihop med en grupp nyanlända som jag hade i skolan, var ett tag sen jag sett den men tänkte det var rätt lätt svenska och bra kroppsspråk o mycket att diskutera. Hade tydligen förträngt vissa scener 😂 Vet inte om eleverna eller jag var mest generade 😂"

"Hade varit perfekt när sambon glömt av hela handlingen i Smala Sussie och tyckte att det var en bra film att se med barnen 😅"

"Önskar funktionen fanns, speciellt med inställning för pinsamheter och annat att undvika i vissa lägen 😂🤣😁"

"Det skämtet var bra 😅 Dock hade den varit bra när man glor på film med typ sina föräldrar 😅"

Vi hoppas givetvis att Netflix gjorde en dubbelblåsning och inte alls aprilskämtade.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL