Tunna röda linjen – SVT:s galna spinoff: kommer i sommar

Tunna röda linjen – SVT:s galna spinoff: "kommer i sommar"

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:45 | Publicerad 01 april 2023 kl. 10:37

Tunna blå linjens oväntade "fortsättning"

På Instagram meddelar SVT att "Tunna blå linjen" får en fortsättning. "Tunna röda linjen" tar vid där den andra säsongen slutade och "kommer i sommar".

För två år sedan var det premiär för Tunna blå linjen, vars dramatisering av Malmöpolisens vardag blev en omedelbar succé. Serien blev det stora genomslaget för Oscar Töringe, som sedan dess har synts i flera storproduktioner och Guldbaggenominerats i kategorin Bästa manliga huvudroll. 

I fjol fick vi ta del av den efterlängtade, andra säsongen, men historien tar inte slut där. I dag skriver SVT på sin Instagram att Den tunna blå linjen får en spinoff – Tunna röda linjen.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av SVT Drama (@svtdrama)

"Beskedet" om Tunna röda linjen väcker reaktioner på Instagram

Enligt @SVTdrama tar den Tunna röda linjen vid där den andra säsongen av Tunna blå linjen slutade. De skriver att serien kommer att "skildra sjukvården på IVA i Umeå, där en av våra poliser hamnar".  Inte nog med det, "samtidigt sprider sig ett okänt virus sig över världen, och de anställda blir allt mer pressade ❤".

Reaktionerna har givetvis inte låtit vänta på sig. Medan vissa är besvikna på vad som förmodas vara ett aprilskämt menar andra att det var väldigt roligt.

Skådespelaren Maria Lundqvist skriver följande: "Haha ! Jag gick på det !! 😍".

Andra följare säger: "Synd det är ett aprilskämt. Låter asbra. Och Leah lappas ihop . 👏🙌😂😂", "April april fast kul 😂😂", April april! 😂👏.

Men det finns även de som önskar att Tunna röda linjen blir verklighet:

"Fast detta hade ju varit en bra serie på riktigt", "Jag är på.", "Synd att de är ett april skämt"

Vi får helt enkelt hoppas att "Tunna röda linjen" går från skämt till verklighet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL