Love Is Blind Sverige 2024 – Sergio och Amandas status i dag

Love Is Blind Sverige 2024 – Sergio och Amandas status i dag

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad 28 januari 2024 kl. 19:01 | Publicerad 25 januari 2024 kl. 19:01

Är kärleken verkligen blind?

Sveriges mest omtalade realityserie "Love Is Blind" 2024 är i full rullning på Netflix. Ett av paren som fann varandra inne i kapslarna är Sergio, 38, och Amanda, 34, och den stora frågan är, är de ett par idag eller har de valt att gå skilda vägar?

Love Is Blind Sverige 2024 – Sergio och Amandas status i dag
Foto: Johan Paulin / Robert Eldrim / Netflix.

Är kärleken blind?

Fotbollstränaren och DJ:n Sergio och ekonomen Amanda är två av de deltagare som tog det modiga steget och valde att medverka i Netflix första svenska upplaga av dejtingexperimentet Love Is Blind 2024.

Realityserien kommer från början från USA och går ut på att singlar som vill hitta kärleken väljer någon de vill gifta sig med – utan att ha träffat personen. Deltagarna i programmet dejtar nämligen med en vägg emellan sig, och får träffa varandra först när de bestämt sig för att gifta sig. Experimentet grundar sig i uttrycket "kärleken är blind" och serien tar reda på om det går att bli kär i bara en personlighet och inte påverkas av ett utseende.

Det dröjde inte länge innan Sergio blev den deltagaren som hela Sverige pratade om. Både deltagare och tittare fick snabbt uppfattningen om att han har en dryg attityd och jargong, men Amanda såg någonting fint i honom och gav aldrig upp hoppet. Sergio började redan inne i kapslarna tveka på om han skulle bli attraherad av Amanda då hon nämnt att hon blivit mobbad som barn, men ändrade sig helt när han väl fick se hur vacker hon är.

När deltagarna åkte iväg på en gemensam solsemester så funderade han på att inte åka med och på plats visade han stora indikationer till att han inte va säker på Amanda. Med facit i hand så har det här mest troligt varit en försvarsmekanism från hans sida då han varit rädd för att bli lämnad. Men, Amanda har aldrig gett upp. Till och med när det florerade ett rykte om att Sergio eventuellt väntar barn med en kvinna i Barcelona, hade hon inställningen att de skulle gå igenom alla motgångar tillsammans.

Är Sergio och Amanda ett par i dag?

Att Amanda har fått kämpa med Sergio råder det ingen tvekan om men, vi på Filmtopp tror definitivt att hennes slit inte har varit för intet utan att hon lyckats vrida om nyckeln och öppna dörren till hans fina sidor. Vi på redaktionen tror att de är ett par i dag och att de lever lyckliga tillsammans, vi vågar till och med sträcka oss så pass långt att vi tror att det snart kan bli en gravidlycka för paret.

Svaret på om de fortfarande är ett par i dag eller inte får vi reda på under Love Is Blind Sverige 2024 Reunion, som kommer till Netflix den 28 januari.

Uppdatering

Nu kan vi se det senaste avsnittet av Love is Blind Sverige där det står klart att Sergio och Amanda fortfarande håller ihop som ett gift par. Det framkommer också att det finns ett barn i Sergios liv, ett som redan är fött och som ingen från produktionen kände till när han fick förfrågan om att medverka i programmet. 

– Barnet kommer få en underbar extramamma, säger Sergio.

Du följer Amanda och Sergios kärleksresa i "Love Is Blind" Sverige 2024 på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL