Love Is Blind Sverige 2024 – Sergio och Amandas status i dag

Rekordet i Love is Blind – Sergio och Amanda väntar redan barn

  • Netflix
Axel Diedrichs
28 januari 2024 kl. 20:01

Stora avslöjanden i "Återträffen"

I "Love is Blind Sverige – Återträffen" får vi veta att Sergio Rincón har ett barn som han ska ta hand om tillsammans med Amanda Jonegård. Likaså väntar paret ett eget barn.

I dag släppte Netflix den efterlängtade fortsättningen på Love is Blind Sverige där vi får återse deltagarna som gick längst i sitt dejtande genom programmets experiment. Vad har hänt dem sedan tiden inspelningen gick i mål? 

När det kommer till paret Sergio Rincón och Amanda Jonegård förstår vi att de båda fortfarande är gifta med varandra. Så långt är väl ingen särskilt överraskad – men under säsongens sista avsnitt kom de att ge oss ett chockartat besked. 

Stora avslöjandet i Love is Blind – om Sergios och Amandas barn
Foto: Netflix.

Rekordet i Love is Blind – Sergio och Amanda väntar redan barn

Tidigare under säsongen uppdagades det ett rykte om att Sergio väntar barn med en annan kvinna som lever i Barcelona. Han berättade om det för Amanda som fortfarande valde att gifta sig med honom, trots att hon inte fick någon klarhet i hur saker och ting låg till på den fronten. I Återträffen berättar Sergio att han mycket riktigt har fått ett barn med en annan kvinna än Amanda: 

– Framför allt så vill jag tydliggöra att det här ryktet att jag hade ett barn i Barcelona stämmer inte. Men att det finns ett barn som jag har fått information att jag är pappa till, och jag ska absolut ta mitt ansvar i det här, säger Sergio och berättar om utmaningen i situationen: 

– Det är väldigt, väldigt svårt. Det har varit en tuff prövning för vår relation och en chock för mig som man. Det har varit väldigt tufft. 

Amanda försöker vara optimistisk och menar att det hela har gjort dem desto starkare. 

– Det har blivit en bättre relation och det känns som att inget kan paja oss två. Vi förstår att ni är chockade men vi vill bara vara ärliga och säga som det är. 

– Barnet kommer få en underbar extramamma, säger Sergio.

Väntar eget barn med Amanda

Förutom barnet som redan finns i Sergios liv så berättar han och Amanda i Återträffen att de har ett eget på gång. 

– Vi är inte bara två Rincón här idag. Vi väntar en tredje, berättar Amanda för de andra.

I och med detta besked kan programledare Jessica Almenäs berätta att det aldrig tidigare hänt att ett par i Love is Blind berättat på återträffen att de väntar barn.

Du ser "Love is Blind – Återträffen" på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL