Chocken för Sergio i Love is Blind Sverige – väntar barn med annan kvinna

Chocken för Sergio i Love is Blind Sverige – väntar barn med annan kvinna

  • Netflix
Axel Diedrichs
19 januari 2024 kl. 10:01

Vänta, vad händer?

I veckans fortsättning på "Love is Blind Sverige" får Sergio Rincón ett omskakande besked som kan komma att sabotera hans relation till Amanda för gott.

Det är inte alltid lätt att dejta, men frågan är om det ska behöva vara så här svårt? I inledningen på Netflix första säsong av Love is Blind Sverige höll den 38-årige stockholmaren Sergio Rincón på att förstöra sina chanser med Amanda Jonegård, 34. Den gången ljög han för henne om att han inte pratade vidare med någon av de andra tjejerna, vilket hon också fick reda på. 

Sedan den känslosamma och till och från svajiga starten har Sergios och Amandas relation känts mer och mer övertygande. Det enda som egentligen skavt mellan dem är deras olika förhållningssätt till religion – medan det är viktigt för Amanda att kunna vara öppen med sin kristendom och att Sergio ska intressera sig för hennes tro, vill Sergio hålla sin tro betydligt mer privat. Men om vi trodde att det var en prövning för det nyblivna paret, så är det inget emot vad som väntar dem härnäst.

Chocken för Sergio i Love is Blind Sverige – väntar barn med annan kvinna
Foto: Netflix.

Kvinna ska föda Sergios barn om tre månader

Under fredagens första avsnitt får vi se Sergio träffa Amandas pappa som är pastor. Trots deras eventuella olikheter har de en gemensam tro på att kärlek alltid är den rätta vägen framåt. Sergio får pappans godkännande att ta sitt förhållande med Amanda vidare, men inte långt därefter möts han av ett besked som kan komma att få allt de byggt upp att rasera.

Det är Krisse-ly som har fått tuff information om att Sergio har ett förflutet från sin tid i Barcelona som har kommit ikapp honom. Hon dyker upp oannonserat hos Sergio och Amanda för att sno med sig Sergio och ta honom till ett ställe där de två kan prata i fred. Hon berättar då för honom att hon genom chattgrupp på Instagram fått veta att en kvinna han varit med i Spanien är gravid och att hon ska föda deras barn om tre månader. 

Frågan är om Amanda, som hittills varit förlåtande med Sergio, kommer att kunna hantera det här beskedet – om det visar sig att det finns sanning i det hela. Hon har varit tydlig med att hon vill bygga en kärnfamilj, och att behöva hantera en okänd person och ett barn i en helt annan del av Europa ger det knappast inte optimala förutsättningar. 

Du följer "Love is Blind Sverige" på Netflix

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL