KLART: Young Royals återvänder med en tredje säsong

KLART: Young Royals återvänder med en tredje säsong

  • Netflix
Filmtopp
14 december 2022 kl. 16:12

En tredje och avslutande säsong väntar för Young Royals

Netflix rapporterar nu att deras svenska dundersuccé "Young Royals" har fått grönt ljus för en tredje säsong – som också kommer att bli den sista.

Goda nyheter för alla Young Royals-frälsta där ute – Netflix svenska succéserie med Edvin Ryding och Omar Rudberg i huvudrollerna är bekräftad för en tredje säsong. I ett pressmeddelande avslöjar Netflix att både Ryding och Rudberg återvänder i den tredje säsongen, tillsammans med de övriga huvudrollsinnehavarna Frida Argento, Malte Gårdinger och Nikita Uggla. Även seriens medskapare, Lisa Ambjörn, återvänder som huvudförfattare för den tredje säsongen.

De goda nyheterna kommer dock med en aningen bitterljuv inramning med tanke på att Netflix samtidigt meddelar att den tredje säsongen av serien också blir den sista. Det positiva med det är att det enligt seriens skapare, Lisa Ambjörn, varit en del av planen från början och innebär att de nu får chansen att avrunda serien så som det var tänkt.

– Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjligheten att berätta den sista. Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt, säger Ambjörn i pressmeddelandet.

"Young Royals" produceras för Netflix av Nexico.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL