Bästa serierna på Netflix 2021 – alla serietipsen

Edvin Ryding trött på Young Royals – framtiden osäker

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 18 oktober 2022 kl. 13:10 | Publicerad 02 juli 2022 kl. 09:07

Succéseriens andra säsong kan bli den sista

Under sitt Sommarprat berättade Edvin Ryding att han har tröttnat på "Young Royals" och att han vill göra annat. Den nästkommande, andra säsongen, kan således bli den sista.

Den svenska Netflixserien Young Royals har blivit ett internationellt fenomen med hängivna fans över hela världen. Från ingenstans fick seriens ena huvudrollsinnehavare, Edvin Ryding, 1,8 miljoner Instagramföljare och blev en global stjärna – särskilt i Sydamerika, där historien om en hemligt homosexuell prins på en internatskola, har fått starkt positiv resonans.

Young Royals tillbaka med andra säsong

Sedan en tid tillbaka vet vi att Young Royals säsong 2 blir verklighet. Häromdagen kunde vi även presentera de första bilderna från serien, som återvänder till Netflix senare i år. Men frågan är om det blir den sista.

Edvin Ryding vill lägga ner

I sitt Sommarprat på P1 berättar Edvin Ryding att han är trött på att göra Young Royals och att han har andra planer istället.

– Nu kommer framtiden. Jag kommer kunna ta mig an vad jag vill om jag jobbar hårt för det. Young Royals kommer finnas med som en parameter i mitt liv länge, länge. Men jag knyter också ihop säcken kring prins Wilhelm nu. Jag ska ju göra mer, annat.

I ett SMS till Aftonbladet nedtonar Edvins manager, Agnetha Thulin, beskedet:

"Jag har haft kontakt med Netflix. För att inga missförstånd ska uppstå: Ingen skulle bli gladare än Edvin om det eventuellt görs en tredje säsong."

Om Young Royals säsong 3 blir verklighet eller inte, återstår helt enkelt att se.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL