KLART: Premiär för Pörni säsong 4 i augusti – på Netflix

KLART: Premiär för Pörni säsong 4 i augusti – på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
22 juni 2024 kl. 08:59

Den populära norska serien byter streamingtjänst

I tre uppskattade säsonger rullade den norska serien "Pörni" på Viaplay, men nu är det Netflix som tagit över favoriten. I augusti sjösätter de den efterlängtade fjärde säsongen.

Viaplays kräftgång ledde till att ödet för många serier hängde i luften. En av dessa var den norska favoriten Pörni, med Henriette Steenstrup som skapare, manusförfattare och huvudrollsinnehavare. Tidigare i våras stod det klart att Netflix ger serien en livlina och kommer att släppa både säsong 4 och 5 av den populära dramakomedin.

I dagarna avslöjade Netflix att den efterlängtade fjärde säsongen har premiär i augusti.

KLART: Premiär för Pörni säsong 4 i augusti – på Netflix
Foto: Netflix.

Pörni säsong 4 har premiär på Netflix i augusti

"Pörni" är serien som följer singelmamman Pernille, eller Pörni som hon huvudsakligen kallas, i hennes ganska så kaotiska vardag. Det är en vardag som präglas av hanteringen av såväl tonårsbarn som en åldrande förälder, samt ett jobb inom barnomsorgen. Det är inte alltid lätt att hålla så många bollar i luften samtidigt, vilket leder till humorfyllda situationer, men också mycket igenkänning.

I den fjärde säsongen har två år passerat sen senast och Pörni befinner sig i ett nytt förhållande och lever ett – tro det eller ej – relativt stabilt liv. Men givetvis väntar nya utmaningar runt hörnet.

Tidigare i veckan avslöjade Netflix att Pörni säsong 4 kommer att ha premiär på Netflix den 8 augusti 2024.

I rollerna ser vi Henriette Steenstrup, Nils Ole Oftebro, Vivild Falk Berg, Ebba Bellarubin Jacobsen Öberg, Jon Ranes, Gunnar Eriksson m.fl.

Utforska fler artiklar om Netflix på Filmtopp.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL