KLART: Viaplay gör Pörni säsong 4 och 5 – då har de premiär

"Pörni" säsong 4 och 5 släpps på Netflix – succéserien fortsätter

  • Netflix
Eric Diedrichs
04 mars 2024 kl. 09:03

Norska dramakomedin flyttar in hos streamingjätten

Netflix meddelar att "Pørni" säsong 4 och 5 flyttar in hos dem. Serien i sex delar är skriven av skådespelerskan och komikern Henriette Steenstrup (Ragnarök).

Viaplays populära dramakomedi Pørni kommer att få nya säsonger som visas hos Netflix. Detta meddelar den världsledande streamingtjänsten i dag.

Tidigare var det tänkt att de nya säsongerna skulle sändas hos Viaplay, men i samband med nyheten finns inte längre de tidigare säsongerna tillgängliga hos streamingtjänsten.

Detta handlar Pørni om

Pörni är en glad, hjärtevärmande och relaterbar serie med en stor dos humor, och inte minst, kaos. Den norska serien kretsar kring Pernille (Henriette Steenstrup), även känd som "Pörni" - en medelålders ensamstående mamma som försöker få ihop vardagen med tre tonåringar och sin åldrande pappa, samtidigt som hon tacklar sitt jobb inom barnomsorgen och står inför flera relaterbara utmaningar.

Pörni
Henriette Stenstrup i "Pörni" säsong två. Foto: Viaplay

Om Pørni säsong 4

Två år har gått och våren närmar sig. Pörni befinner sig i ett nytt förhållande och upplever en relativt stabil tillvaro enligt sina egna måttstockar. Men när Bjørnar återvänder till Oslo och tar över Yngvars gamla chefsposition, tar livet en oväntad svängning. Kan de återgå till att vara vänner och kollegor med den gemensamma historien de delar?

Henriette Steenstrup, manusförfattare och huvudroll:

“Mottagandet på de första tre säsongerna av Pörni har varit över förväntan positivt och jag är glad att de kommande säsongerna nu kommer att visas på Netflix. Jag hoppas att Pörni-fans kommer att fortsätta att titta och att serien kanske också attraherar en ny publik som kommer att fascineras av Pörnis relaterbara och stundtals kaotiska liv med ibland pinsamma stunder”

Den norska dramakomedi-serien är producerad av Monster i samproduktion med Viaplay. Säsong 1–3 av Pörni finns nu tillgängliga på Netflix medan säsong 4 och 5 kommer senare till tjänsten.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL