Joe Exotic meddelar att han drabbats av aggressiv cancer

Joe Exotic meddelar att han drabbats av aggressiv cancer

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
04 november 2021 kl. 17:11

Tiger King-profilen svårt sjuk

Fängslade Joe Exotic, känd från Netflix "Tiger King", meddelade under onsdagskvällen att han drabbats av aggressiv prostatacancer. Den skandalomsusade profilen passar också på att skicka en känga till Carole Baskin och han ber om att bli frisläppts.

Det var sent under gårdagen som Joe Exotic delade med sig på sina sociala medier om att han fått beskedet att han har drabbats av aggressiv prostatacancer. Skandalmannen från Netflix enorma succé Tiger King sitter fängslad för anstiftan till mord på sin rival, Carole Baskin. Hans fängelsestraff är på totalt 22 år.

Via ett handskrivet brev, som postats på Exotics sociala medier, uppmanar Exotic inte till medlidande men till stöd för att han ska bli frisläppt.

– Vad jag behöver är för världen att vara min röst, skriver Exotic.

Han passar också på att nämna Baskin i sitt handskrivna brev:

– Jag är säker på att Carole Baskin kommer att fira det här!

LÄS OCKSÅ:

Joe Exotics meddelande i sin helhet:

Allihopa, det är med stor sorg jag måste berätta att läkarna kallade in mig idag för att berätta att min prostatabiopsi kom tillbaka med en aggressiv cancer, jag väntar också fortfarande på andra test. Just nu vill jag inte ha någons medlidande och jag är säker på att Carole [Baskin] kommer att fira det här! Vad jag behöver är för världen att vara min röst för att få mig frisläppt, de har bevis på att JAG INTE GJORDE DETTA! Och det finns ingen anledning för distriktsåklagaren att dra ut på det här, så jag [inte] kan åka hem och få behandling på egen hand eller spendera det liv jag har kvar med mina nära och kära! Be för mig allihopa och var min röst.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Joe Exotic (@joe_exotic)

Beskedet kommer i anknytning till premiären av den andra säsongen av "Tiger King", som kommer till Netflix den 17 november.

LÄS OCKSÅ: De bästa serierna på Netflix 2021

NÄSTA ARTIKEL