Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tiger King kommer tillbaka med en ny säsong!

Tiger King kommer tillbaka med en ny säsong!

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
23 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
23 september 2021

Fenomenet Tiger King återvänder med en säsong 2.

Netflix fortsätter att satsa stenhårt på true crime-genren och bland deras kommande projekt hittar vi en andra säsongen av "Tiger King" – dokumentärserien som tog över världen under 2020.

Netflix har annonserat flertalet nya true crime-projekt och den mest uppseendeväckande titeln bland dessa är Tiger King 2, en uppföljande säsong till fenomenet från 2020. Det var under våren 2020 som Netflix släppte de sju avsnitten av dokumentärserien om tigerexcentrikern Joe Exotic, innan de även släppte ett åttonde och sista avsnitt.

De flesta av oss trodde nog att den skruvade och chockerande dokumentärserien var slut vid den punkten, men nu har Netflix alltså utlovat en andra säsong. Inte nog med det, de meddelar också att säsong 2 kommer redan i år! 

– Tiger King kommer tillbaka i år – och säsong 2 utlovar precis lika mycket förödelse och galenskap som säsong 1, skriver streamingtjänsten på sin officiella Twitter.

Exakt när "Tiger King 2" kommer är inte annonserat, men det låter som om vi inte kommer att behöva vänta alltför länge på de nya avsnitten.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Netflix

Utöver "Tiger King 2" presenterade Netflix ytterligare fyra dokumentärer och dokumentärserier i true crime-genren: The Tinder SwindlerBad VeganThe Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman och Trust No One: The Hunt for the Crypto King.

The Tinder Swindler är en dokumentär om en Tinder-bedragare som påstod sig vara en miljardär, och kvinnorna som tog på sig att stoppa honom. Dokumentären kommer till Netflix i februari 2022.

Bad Vegan är en dokumentärserie som handlar en restaurangägare som faller för en man som lurar henne på miljoner och övertalar henne att han kan få hennes matimperium att växa – och dessutom göra hennes älskade hund odödlig. Bad Vegan kommer till Netflix någon gång under 2022.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman är en dokumentärserie i tre delar som berättar den galna historien om en bedragare som dömdes 2005. Dokumentärserien tar oss sedan med in i nutid där en familj plötsligt måste börja oroa sig för deras mammas säkerhet...

Trust No One: The Hunt for the Crypto King är en kommande dokumentär om en grupp investerare som försöker lösa mysteriet bakom kryptomiljonären Gerry Cottens död och de försvunna 250 miljoner USD som de tror att han stal från dem. Dokumentären kommer till Netflix under 2022.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa serier

NÄSTA ARTIKEL