Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se trailern till Tiger King 2

Se trailern till Tiger King 2

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
27 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
27 oktober 2021

Joe Exotic är tillbaka!

Galenskaperna fortsätter när "Tiger King" återvänder med en ny säsong i november – och nu har Netflix släppt en full trailer inför de kommande avsnitten. Är du redo för mer Joe Exotic, Carole Baskin och de andra kattfanatikerna?

Dokumentärserien "Tiger King" blev rejält omtalad när den kom till Netflix under 2020, och seriens extrema framgångar har lett till att streamingtjänsten återvänder till Tiger Kings unika, ofta skruvande och ibland rent ut sagt farliga (även om det knappast upplevs så) karaktärer för en andra säsong av oväntade vändningar.

Redan när den andra säsongen annonserades av Netflix i september utlovade streamingtjänsten att den skulle innehålla precis lika mycket förödelse och galenskap som den första. I den nya trailer tar Netflix i ännu hårdare och påstår att den första säsongen bara skrapade på ytan.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Netflix 2021

Se trailern till Tiger King 2 här:

Baserat på trailern känns det helt klart befogat av Netflix att skruva upp våra förväntningar inför de kommande avsnitten. Joe Exotic söker upprättelse från fängelse (med en hel del stöd utifrån), hans konflikt med Jeff Lowe ser ut att eskalera än mer och Carole Baskin verkar ha fått ännu fler fiender efter den första säsongen.

Fokuset på tigrar ser ut att ha minskat rejält, men jakten på sanningar ser däremot ut att ha intensifierats. Kommer vi att få svar på alla våra frågor?

"Tiger King 2" har premiär på Netflix den 17 november.

LÄS MER: Tiger King återvänder med en ny säsong på Netflix

NÄSTA ARTIKEL