Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Is it Cake? säsong 2 – detta vet vi

Is it Cake? säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022

Kommer kakutmaningen återvända?

Netflix realitysatsning "Is it Cake?" har tagit streamingplattformen med storm! Det gör oss givetvis nyfikna på om fler avsnitt väntar framöver. Detta är vad vi vet...

Netflix har tagit reality-tv till nya nivåer med en av sina senaste satsningar – Is it Cake? Vad programmet handlar om hittar du i titeln. Det går kort och gott ut på att gissa om det vi ser framför oss är en tårta eller inte.

Låter det galet? Det är det. Men det är också otroligt imponerande och förvånansvärt imponerande. Programidén har växt fram från en meme där folk på sociala medier skär upp tårtor, realistiskt utformade som föremål.

I Is it Cake? har ett gäng skickliga tårtmakare bjudits in för att skapa tårtor som en panel sedan ska försöka avgöra om det är bakverk eller inte. För den slutgiltiga vinnaren väntar givetvis ett summa pengar.

När kommer Is it Cake säsong 2?

I skrivande stund har Netflix inte bekräftat att det blir fler säsonger av Is it Cake? men vi känner oss tämligen säkra på att det kommer att dyka upp nya avsnitt i framtiden.

Realityserien har gjort stor succé på Netflix och den har tagit sig in på topplistan över de mest sedda titlarna på flertalet marknader, inklusive den svenska. Det underhållande innehållet ser ut att ha lyckats snärja både vana realitytittare och personer som inte vanligtvis vänder sig till det formatet. Kanske är det den unika premissen och den lättsmälta inramningen som har lyckats göra realityserien till gränsöverskridande.

Exakt när en andra säsong kan tänkas komma vet vi inte riktigt. Vanligtvis brukar man kunna räkna med ca. ett års uppehåll mellan säsonger, men med just realityserier tenderar det att variera betydligt mycket mer än för drama serier. Produktionstiden för den här typen av realityserie behöver inte nödvändigtvis vara alltför lång, vilket gör att vi kan hoppas på nya avsnitt inom ett år.

För att det ska hända måste dock Netflix ge en säsong 2 grönt ljus först.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL