Inspelningen av Barracuda Queens 2 påbörjad – utspelar sig 5 år fram i tiden

Inspelningen av Barracuda Queens 2 påbörjad – utspelar sig 5 år fram i tiden

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
20 mars 2024 kl. 16:03

Netflix-favoriten får en andra säsong

Tidigare i veckan annonserade Netflix en rad kommande svenska titlar. Bland dem fanns en återkommande favorit från 2023 – "Barracuda Queens" säsong 2 är bekräftad.

Den svenska Netflix-serien "Barracuda Queens" blev ett populärt tillskott på streamingtjänsten när den gjorde entré sommaren 2023.

Serien bjuder in oss i en överklassvärld där en grupp unga tjejer lyckas försätta sig själva i ekonomisk knipa och bestämmer sig för att råna ett grannhus i samband med att grannarna åker på semester. Saker tar en vändning när det visar sig att dottern i familjen stannat hemma, men istället för att sätta dit brottslingarna är hon mer intresserad av att bli en del av det de håller på med, och innan de ens har satt ord på det själva har de etablerat en rånarliga.

"Barracuda Queens" är inspirerad av verkliga händelser och vi var nog många som trodde att det endast skulle bli en säsong av serien, men nu är det bekräftat succén återvänder med ett nytt kapitel. På Netflix Next On Netflix-event i måndags, där streamingtjänsten presenterade en stor mängd kommande svenska filmer och serier, samt titlar från våra nordiska grannar, tog seriens stjärna Alva Bratt plats på scen för att avslöja att den andra säsong är på gång.

Inspelningen av Barracuda Queens 2 påbörjad – utspelar sig 5 år fram i tiden
Alva Bratt och Kristina "Keyyo" Petrushina. Foto: Filmtopp Int.

Barracuda Queens säsong 2 kommer 2025

När Alva Bratt tog plats på scen där Kristina "Keyyo" Petrushina väntade för att ställa några frågor avslöjade Bratt att den kommande säsongen kommer att ta oss fem år framåt i tiden och att Lollo (Bratt) återvänder efter en tid i utlandet, redo att röra om i grytan på nytt.

Bratt passade också på att avslöja att arbetet med den kommande säsongen rör på sig ordentligt. Samtidigt som hon stod på scen, meddelade hon att resten av gänget tog plats framför kamerorna.

– Inspelningen börjar i dag, berättade Alva Bratt.

Det väntar i Barracuda Queens säsong 2

När vi välkomnas in i Barracuda Queens-världen igen har fem år passerat sen sist vi träffade våra karaktärer. Millennieskiftet har skett och året är nu 2000. Lollo har den senaste tiden studerat i Paris, men återvänder nu hem igen. Där väntar vännerna som alla drömmer om att kunna flytta hemifrån – allt som saknas är pengarna. De har visserligen lovat att inte göra några fler inbrott, men det finns fler vägar än så för att fylla på bankkontot. Inte minst om man har en inblick i den lukrativa konstvärlden.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL