Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Inside Job säsong 2

Inside Job säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021

Kommer konspirationsserien tillbaka?

Häromdagen hade "Inside Job" premiär på Netflix, en animerad serie riktad åt vuxna och med konspirationsteorier i centrum. I dag kollar vi närmare på frågan om "Inside Job" säsong 2 blir verklighet eller inte.

Netflix har gjort många försök med att skapa nya och smarta animerade serier riktade åt vuxna. Vissa fall har varit lyckade – F Is for Family, BoJack Horseman, Big Mouth för att nämna några – medan andra inte har flugit alls.

Därför är det extra roligt att Inside Job landar i den första kategorin. En smart, vågad och rolig komedi som driver med allt som heter konspirationsteorier. Oavsett om det handlar om Qanon, Illuminati, ödlor som styr jorden eller människodelfiner. Allt finns där och publiken älskar det, vilket inte är särskilt konstigt i en tid när fake news sprider sig som löpeldar över sociala medier.

Goda nyheter för fansen

I vanliga fall brukar det dröja någon månad innan Netflix ger besked om nya avsnitt. Men när det kommer till Inside Job säsong 2 har vi redan nu goda nyheter. Det är nämligen klart sedan tidigare att Netflix kommer att släppa minst 10 stycken ytterligare avsnitt under 2022.

Rent tekniskt sett är det kanske inte en ny säsong, utan snarare en "del av första säsongen" som sparats till senare. Lite märkligt kan tyckas. Men så är det alltså om vi läster det finstilta.

MER LÄSNING:

Huruvida Netflix därefter kommer att att förlänga Inside Job med ytterligare avsnitt återstår att se. Fast med tanke på att den första säsongen nu är i Netflix topp-10 i 36 olika länder är vi inte särskilt oroliga.

Inside Job säsong 2 släpps någon gång under 2022. När är ännu inte spikat.

 

NÄSTA ARTIKEL