Hellbound säsong 2 – Detta vet vi

Hellbound säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 19 november 2021 kl. 10:11 | Publicerad 18 november 2021 kl. 14:11

Dras vi ner i helvetet en andra gång?

Netflix nya koreanska serie finns nu att streama och du som kikat färdigt på detta intensiva fantasydrama är förmodligen sugen att få se mer av det hela. Detta vet vi om Hellbound säsong 2.

MER LÄSNING:

Serien, som är gjord av Train to Busan-regissören Sang-ho Yeon, har på kort tid fått stor uppmärksamhet. Storyn följer personer i Sydkoreas huvudstad Seoul som får veta när de ska dö, och när det väl är dags uppdagas skrämmande varelser som mördar och drar ner dem till helvetet. Den dramatiska frågan lyder således om det finns ett sätt att undfly döden.

Ja, efter megasuccén Squid Game är koreanska Netflix-produktioner onekligen några prenumeranterna vill hålla ett extra öga på. Om Hellbound blir en lika stor succé som Squid Game är för tidigt att avgöra, men den ser oavsett ut att slå ner med dunder och brak. Undrar du ifall vi kommer att få se Hellbound säsong 2? Detta vet vi!

Så här kort efter en premiär är det väldigt sällsynt att Netflix går ut med besked om produktioners framtida vara eller icke vara. Men i det här fallet finns det endast skäl att tro på fortsättning. Serien vars första säsong består av sex avsnitt bygger på den grafiska romanen The Hellbound vol. 1 på 320 sidor, som också gjorts av Sang-ho Yeon. Titeln hintar förstås om att vi kommer få se flera romaner, vilket i sin tur innebär att de tar fram material till att kunna göra Hellbound säsong 2.

MER LÄSNING:

Det står sedan tidigare klart att Netflix är trogna sina succéer och förlänger dem med åtminstone en eller två säsonger. Även om det ännu inte bekräftats av streamingtjänsten själv, så finns det amerikanska medier som menar att den andra säsongen av Hellbound blir av med planerad premiär i november 2022 och att även den säsongen kommer att bestå av sex avsnitt. En sannolik prognos sett till den produktionstakt Netflix genomgående visat att de håller.

Nog pekar det mesta på att vi får se mer av Netflix nya populära serie.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Hellbound säsong 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL