Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första postern till Squid Game säsong 2 släppt

Första postern till Squid Game säsong 2 släppt

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 mars 2022

"Han är färdig med att leka"

Nu har den första postern till "Squid Game" säsong 2 släppts. Denna gången möts vi av taglinen "He's done playing games".

Det var ingen som kunde förutse den internationella dundersuccé Squid Game skulle bli, men den sydkoreanska underdogen tog hela världen med storm. Till och med till den grad att skolbarn började leka de brutala lekar som syns under TV-seriens gång.

Även om serien först var tänkt som en miniserie, det vill säga med endast en säsong, har vi sedan tidigare kunnat bekräfta att Squid Game säsong 2 är under arbete.

Nu har en först poster släppts som ser riktigt härligt dramatisk ut. Inte minst med den smått lökiga, men ändå benhårda taglinenen "He's done playing games".

Se postern till Squid Games säsong 2:

Squid Game poster
Foto: Netflix.

När serien däremot kommer att släppas återstår att se. Enligt författaren och regissörens egna utsagor håller han nu på att planera sitt manus, som alltså fortfarande är i ett mycket tidigt stadium.

Har vi tur släpps Squid Game säsong 2 redan senare i år, men risken finns att vi får vänta till nästa. Men som man säger, den som väntat på något gott…

Vi håller dig uppdaterad så fort vi vet mera!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL