För kärlekens skull – då har Netflix danska original premiär

För kärlekens skull – då har Netflix danska original premiär

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
21 juni 2022 kl. 18:40

Ny dansk originalfilm kommer snart till Netflix.

Netflix kommande danska originalfilm, "För kärlekens skull", har fått ett officiellt premiärdatum, tillsammans med en trailer.

Netflix har i dag annonserat att deras danska originalfilm För kärlekens skull (Loving Adults på engelska) kommer att global premiär på streamingtjänsten den 26 augusti.

För kärlekens skull beskrivs som en psykologisk thriller med gott om oväntade vändningar där ingenting är vad det verkar vara. Handlingen kretsar kring Christian (Dar Salim) och Leonora (Sonja Richter) som till synes lever ett perfekt liv med en son som precis friskförklarats efter att ha varit svårt sjuk. Den perfekta fasaden krackelerar dock när Leonora ser Christian tillsammans med en yngre kollega på en fest och inser att hon mycket väl kan bli lämnad.

Leonora ifrågasätter hur Christian skulle kunna lämna henne efter allt hon gett upp för honom och deras son. Hon vägrar bli kvinnan som blir lämnad – och hon är redo att göra vad som helst för att det inte ska hända.

Se trailern här:

Filmen är regisserad av Barbara Rothenburg och rollbesättningen består utöver Salim och Richter av Sus Wilkins, Mikael Birkjaer, Lars Ranthe och Morten Burian m.fl. För kärlekens skull produceras för Netflix tillsammans med SF Studios.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL