Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Emily in Paris säsong 2 – Detta vet vi

Emily in Paris säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 oktober 2020

Stor succé för Netflix nya romantiska komedi.

Netflix nya originalserie "Emily in Paris" har äntligen kommit och nog har den tagit världen med storm. Nu undrar fansen ifall de får se en andra säsong. Detta vet vi.

Emily in Paris säsong 2
Lily Collins som Emily Cooper. Foto: Netflix.

Den romantiska dramakomedin Emily in Paris finns nu att se på streamingtjänsten Netflix som släppt hela den första säsongen. Den Sex and the City-inspirerade serien om en amerikansk marknadsföringsexpert, som reser till Paris för att ge landet nya perspektiv, har redan blivit omåttligt populär. Detta har naturligtvis lett till att många nu ställer sig frågan ifall vi får se Emily in Paris säsong 2. 

Har Netflix gått ut med besked om Emily in Paris säsong 2?

I skrivande stund har Netflix inte gått ut med något besked kring seriens framtid. Det brukar dröja omkring 2-3 månader efter en premiär. Men det mesta talar för en fortsättning. 

På statistiksajten Flix Patrol kan vi se sammanställningen av streamingtjänstens mest sedda internationella serierna just nu. Emily in Paris är utan tvekan den Netflixserie i som lockar flest tittare i världen idag, från Argentina och Costa Rica till Tyskland och Polen. Serien är även etta här i Sverige.

I en intervju med OprahMag berättade även seriens skapare Darren Star följande, som tyder på fortsättning: 

– I säsong 2 kommer hon att vara mer som en av stadens invånare.

MIssa inte:

Bästa serierna på Netflix 2020

Bästa filmerna på Netflix 2020

Det är svårt att se hur Netflix inte skulle vilja göra en till säsong. Generellt sett arbetar serieproduktioner även utifrån en tresäsongsplan, så nog har skaparna förmodligen redan klurat ut hur de ska ta berättelsen vidare. 

När kan vi förvänta oss att se Emily in Paris säsong 2?

Den första säsongen spelades in under hösten 2019, och det är förstås väldigt svårt att veta när de kommer att kunna börja spela in fortsättningen. Otaliga produktioner skjuts upp runt om i världen. Men det finns serieproduktioner som kunnat återupptas. Exempelvis arbetar man nu på fortsättningen av The Witcher

Det återstår att se ifall Emily in Paris säsong 2 kan komma ut redan 2021. Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer information om seriens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL