Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
KLART: Young Royals säsong 2 – Då släpps serien

KLART: Young Royals säsong 2 – Då släpps serien

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 september 2022

Är du redo för fortsättningen?

Nu vet vi äntligen när "Young Royals" säsong två har premiär. Om vi ska tro seriens ena huvudrollsinnehavare, Edvin Ryding, kan det också bli den sista.

Vi behöver knappast nämna vilken internationell megasuccé den svenska Netflixserien Young Royals blev. Världen över blev folk som galna i de två huvudrollsinnehavarna Edvin Ryding och Omar Rudberg, inte minst i Sydamerika, där serien om en hemligt homosexuell prins på en anrik internatskola, slog ner som en bomb.

Länge har vi väntat på en uppföljare och nu kan vi äntligen presentera de första bilderna från den efterlängtade fortsättningen.

Se första minuterna ur nya säsongen!

I dag är det möjligt att ta del av de fyra första minuterna av Young Royals säsong 2, ta del av dem här nedan:

Spana in bilderna från Young Royals säsong 2

På bara några minuter har Netflix officiella Instagramkonto, där bilderna först publicerats, mötts av 10 000 likes. Och vi förstår varför. Inte bara för att vi är så många som längtar efter en fortsättningen utan också över hur löjligt snygg den verkar bli.

Young Royals
Foto: Netflix.

Edvin Ryding hintar om nedläggning

I sitt Sommarprat på P1 berättar Edvin Rydberg att han är trött på att göra Young Royals och att han har andra planer istället. 

– Nu kommer framtiden. Jag kommer kunna ta mig an vad jag vill om jag jobbar hårt för det. Young Royals kommer finnas med som en parameter i mitt liv länge, länge. Men jag knyter också ihop säcken kring prins Wilhelm nu. Jag ska ju göra mer, annat.

Young Royals
Foto: Mårten Ryner/Netflix

Då har Young Royals säsong 2 premiär

Nu är det äntligen klart att den efterlängtade andra säsongen inte dröjer särskilt mycket länge till. Netflix har nämligen bekräftat att nya avsnitt kommer att dyka upp på streamingtjänsten redan i november.

Young Royals säsong 2
Foto: Netflix.

Netflix säger följande om den nya säsongen: ”Ett jullov har passerat och prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater är tillbaka på Hillerska. När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons förtroende, skapas problem som hotar hela monarkin.”

Säsong två av "Young Royals" har premiär den 1 november 2022.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL