Dirty Lines säsong 2 – detta vet vi

Dirty Lines säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 08 april 2022 kl. 10:24 | Publicerad 07 april 2022 kl. 12:24

Kommer det fler säsonger av Dirty Lines?

Första säsongen av Netflix nederländska satsning, "Dirty Lines", har landat på streamingtjänsten. Tillhör du alla dem som har konsumerat avsnitten i ett svep, så är du säkerligen nyfiken på när en säsong 2 av serien kan tänkas komma. Filmtopp har undersökt saken.

"Dirty Lines" är Netflix nederländska, friska fläkt till dramaserie. Säsong 1 kom till streamingtjänsten den 8 april och utspelar sig i Amsterdam på 1980-talet. Handlingen kretsar kring en student som får ett jobb som mer eller mindre inte existerat tidigare – som telefonsexförsäljare.

Denna unika serie erbjuder både en stilfull skildring av det sena 80-talet i Amsterdam och har snärjt många tittare med sin lite udda ton och många vändningar.

Serien är skapad av Pieter Bart Korthuis och i rollerna ser vi Joy Delima, Minne Koole, Charlie Chan Dagelet, Julia Akkermans m.fl.

När kommer Dirty Lines säsong 2?

Så hur blir det nu då, kan vi vänta oss en andra säsong av Dirty Lines? I ärlighetens namn vet vi i dagsläget väldigt lite om serien framtid. Netflix har inte annonserat en säsong 2 och det är fortfarande aningen tidigt att dra några slutsatser baserat på hur serien mottagits.

Vad vi däremot kan säga är att dörren helt klart ser ut att stå öppen för en fortsättning. Trots att den första säsongen endast består av sex avsnitt, så har Dirty Lines inte lanserats som någon uttalad miniserie – något som Netflix vanligtvis är noga med att framhäva om så är fallet.

Det känns med andra ord som om det finns vissa planer, eller åtminstone förhoppningar, om att kunna fortsätta med en säsong 2 av Dirty Lines. Om det faktiskt blir så kommer sannolikt bestämmas när det står klart om serien blivit succén den förmodas att bli, eller inte.

Skulle en andra säsong få grönt ljus kan vi nog räkna med att den kommer att ha premiär någon gång under 2023, rimligtvis på våren, precis som den första säsongen.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL