Då kommer animerade Scrooge: A Christmas Carol till Netflix

Då kommer animerade "Scrooge: A Christmas Carol" till Netflix

  • Netflix
12 november 2022 kl. 08:11

Se den nya trailern här

Netflix släpper snart den animerade filmmusikalen "Scrooge: A Christmas Carol", som är en ny tagning på Charles Dickens klassiska julsaga. Se den första trailern här.

Netflix fortsätter att förse sina tittare med nya julfilmer. I går var det premiär för Falling for Christmas med Lindsay Lohan (du hittar recensionen längre ned i texten). Nu släpper de trailern till deras animerade Scrooge: A Christmas Carol, där skådespelare som Luke Evans, Olivia Colman, Jonathan Pryce, Johnny Flynn och Oscarsnominerade Jessie Buckley lånar ut sina röster. 

Det kommer kanske inte som någon större överraskning att vi ännu en gång får ta del av Charles Dickens klassiska julsaga i filmformat. Denna gång är gestaltningen dock inte riktigt sådan som vi är vana vid. Nu rör det sig om en animerad film i musikalstuk, där tre spöken besöker Scrooge under julnatten i hopp om att ändra på hans inte så lovande framtid. 

Mer läsning:

Filmen är regisserad och skriven av Stephen Donnelly, som dessförinnan endast gjort monsterfilmen Welcome to Monster High. Värt att nämna är att Donnelly byggt sin nya film lika mycket utefter Scrooge, filmen från 1970 med Alec Guinness, som även den är en musikal. 

Spana in trailern "Scrooge: A Christmas Carol" här nedan: 

"Scrooge: A Christmas Carol" släpps på Netflix den 2 december.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL