Ny trailer till Guillermo del Toros Pinocchio

Se den senaste trailern till Guillermo Del Toros Pinocchio

  • Netflix
10 november 2022 kl. 18:11

Trailer till Pinocchio har landat

Det gick inte alltför bra för Disneys senaste "Pinocchio", men kanske går det bättre för Guillermo del Toros version. Nu har den första längre trailern släppts till filmen släppts.

Det är Netflix som nu släpper den första fullängdstrailern till Guillermo del Toros kommande stop-motion-film om Pinocchio, baserad på den klassiska saga om en pojke gjord av trä, skriven av den italienska författaren Carlo Collodi.

För en tid sedan fick vi se Disneys nyversion av berättelsen, med Tom Hanks och Joseph Gordon-Levitt i huvudrollerna. Den filmen fick allt annat än ett varmt mottagande av kritiker och publik. Kanske blir Toros version mer omtyckt, trots att det är en stop-motion-film, vilket brukar locka en relativt smal publik.

I filmen får vi återigen se en handsnidad docka, gjord av Geppetto som länge drömt om en levande pojke i sitt liv efter att hans älskade son dog i tidig ålder. Och en dag inträffar miraklet – trädockan som Geppetto har gjort kommer till liv. Vi kommer få följa Pinocchios äventyr i jakt på att hitta vart han hör hemma i världen. 

Manuset är skrivet av Del Toro tillsammans, tillsammans med Patrick McHale, och filmen kommer utspela sig i 30-talets Italien, precis som i Collodis original. I filmen får vi höra skådespelare som Gregory Mann som Pinocchio, Ewan McGregor som Benjamin syrsa, David Bradley som Gepetto, men även namn som Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Christoph Waltz och Tilda Swinton.

Premiären är satt till den 9 december.

Här nedan kan du se den första fullängdstrailern till filmen:

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL