Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Can You Hear Me? säsong 3 – Då kommer den

Can You Hear Me? säsong 3 – Då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 november 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 november 2020

Netflix har beställt mer av serien.

Netflix franska dramakomedi "Can You Hear Me?" har slagit ner på streamingtjänsten med sin andra säsong. Det står även klart att det kommer mer av serien längre fram.

Can You Hear Me? (på franska: M'entends-tu?) är en coming of age-berättelse om tre barndomsvänner som tar sig genom puberteten och alla dess utmaningar. Serien har vuxit i popularitet och nu finns en andra säsong bestående av tio avsnitt att streama på Netflix. Trots att fortsättningen är rykande färsk kan vi rapportera att Can You Hear Me? säsong 3 är på väg. 

Can You Hear Me?
Foto: Netflix.

Ja, vi kommer att få se mer av serien som har förnyats med en tredje säsong. Showbizz.net rapporterade nyligen att den förväntas komma under våren 2021.

MER LÄSNING: 

Ifall produktionen kommer att skjutas upp på grund av pandemin återstår att se. Men sett till att nyheten om en tredje säsong släpptes för bara ett litet tag sedan känns det osannolikt att så skulle bli fallet. Små som stora produktioner, men framförallt de mindre, har lyckats följa hållbara protokoll som säkerställer att en inspelning genomförs så tryggt som möjligt under de rådande omständigheterna.

I dagsläget finns det inga detaljer om handlingen i Can You Hear Me? säsong 3.

Filmtopp uppdaterar dig när någonting nytt dyker upp om seriens framtid. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL