Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Boo, Bitch säsong 2 – detta vet vi

Boo, Bitch säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 juli 2022

Kommer det en andra säsong av Boo, Bitch på Netflix?

Tonårsserien "Boo, Bitch" på Netflix har lockat till sig en stor mängd tittare, inte minst i Sverige, men hur ser framtidsutsikterna ut för serien. Kommer det en säsong 2?

Tonårskomediserien "Boo, Bitch" har fått ett blygsamt mottagande av kritiker, men det hindrar inte Netflix prenumeranter att klicka i gång serien, som har hamnat på topp 10-listan över de populäraste serierna i bl.a. Sverige.

Boo, Bitch handlar om två tonårstjejer som går sista året på high school och som desperat vill bli populära. De stöter dock på patrull i sin målsättning att bli populära när en av dem blir till ett spöke.

Den första säsongen av Boo, Bitch består av åtta avsnitt och finns att streama i sin helhet på Netflix. Serien är skapad av Erin Ehrlich, Lauren Iungerich och Tim Schauer. I huvudrollerna ser vi Lana Condor och Zoe Margaret Colletti.

När kommer Boo, Bitch säsong 2?

Dessvärre kan vi nog inte räkna med en andra säsong av Boo, Bitch. Serien är lanserad på Netflix som en miniserie och streamingtjänsten tenderar att stå fast vid den etiketten efter att en serie lanserats.

Det finns visserligen ett scenario där serien blir så pass populär att den trots allt förnyas med ytterligare avsnitt, men det ska mycket till för att den ska nå en så hög status.

I skrivande stund finns det med andra ord inte mycket som pekar på en säsong 2. Vi får helt enkelt hålla till godo med säsongen vi har.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL