Bilder av henne säsong 2 – detta vet vi

Bilder av henne säsong 2 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 10 mars 2022 kl. 20:03 | Publicerad 08 mars 2022 kl. 21:03

Blir det fler säsonger av Toni Collettes serie?

Den mystiska dramaserien "Bilder av henne", med originaltiteln "Pieces of Her", landade på Netflix i början av mars. För alla som är sugna på mer av serien har Filmtopp kollat på om en uppföljande säsong är på väg.

"Bilder av henne" tar vid när ett våldsamt överfall chockar en liten småstad. För en kvinna blir det startskottet på avslöjandet av livsfarliga hemligheter med koppling till hennes mamma. Bit för bit försöker hon att pussla ihop sin mammas mörka förflutna för att få en klarare bild över vad som pågår.

Huvudrollen i serien spelas av Toni Collette och övriga betydande roller spelas av Bella Heathcote, Jessica Barden, Joe Dempsie, Omari Hardwick, David Wenham m.fl. Bilder av henne är skapad av Charlotte Stoudt.

Det finns en hel del Netflix-användare som har fastnat för serien som bjuder på allt från mystik och drama till en del action och ordentliga thrillervibbar. Frågan på fansen läppar är huruvida det blir en säsong 2 av serien eller inte? Filmtopp har kollat statusen på serien.

När kommer Pieces of Her säsong 2?

Det är svårt att säga hur framtiden ser ut för Bilder av henne. Serien är baserad på boken av Karin Slaughter och det mesta av källmaterialet avvecklas i den första säsongen. Baserat på det skulle serien mycket väl kunna vara avslutad efter de åtta avsnitt som finns. Med det sagt har Netflix inte presenterat Bilder av henne som en miniserie, så dörren för en fortsättning tycks stå öppen.

I nuläget har streamingtjänsten inte kommenterat framtiden för serien och var de i slutändan landar beror sannolikt på mottagandet som serien får. De initiala reaktionerna har varit blandade, men en del sågningar av kritiker. Trots det är det många som har klickat igång serien på Netflix och det är givetvis det viktigaste om serien ska få en ny säsong.

Just nu kan du alltså inte räkna med en andra säsong, men hoppet är på intet sätt ute. Det kan mycket väl bli så att det dyker upp fler avsnitt om folk fortsätter att titta på serien.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL