Better Call Saul säsong 7 – detta vet vi

Better Call Saul säsong 7 – detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 14 juli 2022 kl. 17:10 | Publicerad 13 juli 2022 kl. 19:06

Hur ser framtiden ut för Better Call Saul?

Är "Better Call Saul" säsong 6 den sista, eller kan vi vänta oss en sjunde säsong av serien framöver? Filmtopp har svaret.

Den sjätte säsongen av Better Call Saul – en av 2000-talets bästa serier – rullar just nu på Netflix. Serien, som är en spinoff till Breaking Bad har streamats på streamingtjänsten och sänts på AMC i USA i sju år. Under den tiden har serien samlat på sig imponerande 43 Emmynomineringar och, enligt många, lyckats mäta sig med Breaking Bads erkänt höga nivå.

Säsong 6 av Better Call Saul har bjudit på många vändningar, intensivt drama, kära återseenden och tårfyllda farväl. Det har kort sagt osat "sista säsongen" över seriens sjätte säsong.

Men är det säsongen det sista kapitlet eller kan vi vänta oss en säsong 7 framöver? Så här ligger det till...

Kommer det en sjunde säsong av Better Call Saul?

Tyvärr blir det ingen säsong 7 av Better Call Saul. Den sjätte säsongen är mycket riktigt den sista. Redan 2020, innan premiären av den femte säsongen, bekräftades det att serien skulle få en sjätte säsong men att det också skulle bli den sista.

Vi har med andra ord vetat en längre tid att det här är slutet för Better Call Saul.

Med det sagt finns det hopp om att Breaking Bad-universumet kommer att leva vidare i någon form. Även om det inte finns något specifikt planerat just nu är det inte orimligt att ytterligare spinoffs skulle kunna dyka upp i framtiden.

Enligt Dan McDermott, vd för AMC Studios, finns det till och med ett önskemål om att skaparen av Breaking Bad, Vince Gilligan, och hans medskapare av Better Call Saul, Peter Gould, ska fortsätta inom samma universum.

– Jag kan säga att om det finns något jag kunde göra för att uppmuntra Vince och Peter att fortsätta inom detta universumet, så skulle jag göra det. Dörren står alltid öppen, sa McDermott till Variety tidigare i år.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL