KLART: Breaking Bad-stjärnorna återvänder i sina roller

KLART: Breaking Bad-stjärnorna återvänder i sina roller

  • Netflix
Filmtopp
10 april 2022 kl. 12:04
ANNONS
ANNONS

Ska medverka i Better Call Saul-finalen

Snart är det dags för "Breaking Bad"-spinoffen "Better Call Saul" att nå sitt slut. Nu kan vi meddela att Walter och Jesse dyker upp i finalavsnittet.

Få spinoffserier har varit lika framgångsrika som Better Call Saul, som spann vidare på historien om den egensinnige advokaten Saul Goodman vi lärde känna i megasuccén Breaking Bad. Filmtopps August Klittmar anser till och med att Better Call Saul är årtiondets allra bästa serie.

Nu rör sig spinoffen mot sitt slut och sedan en tid tillbaka har det spekulerats i om en reunion med Breaking Bad-karaktärerna Walter White (Bryan Cranston) och Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Bekräftar karaktärernas återkomst

Så sent som för ett par dagar sedan kunde vi rapportera att det återigen hintats om en samverkan mellan de två serierna. Då sa nämligen seriernas skapare Vince Gilligan följande:

– Det skulle vara synd om showen slutade utan att Bryan Cranston och Aaron Paul dök upp, eller hur?

Nu bekräftar Variety att mångas förhoppning äntligen har gått i uppfyllelse. Medskaparen Peter Gould bekräftar nämligen vad vi väntat på med följande ord:

– Jag vill inte spoila någonting för publiken, men jag tänker säga att den första frågan vi hade när vi påbörjade serien var om vi skulle få se Walter och Jesse i den. Istället för att undvika att svara, säger jag bara ja. Hur omständigheterna ser ut får du upptäcka själv, men jag måste säga att det bara är en av alla saker du kommer att upptäcka under den här säsongen.

Den första delen av Better Call Saul säsong 6 släpps den 18 april.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL